

The Society of Trauma Nurses is accredited as a provider of continuing nursing education by the American Nurses Credentialing Center's Commission on Accreditation.

The following is a list of possible contact hours for applicable sessions:

Session	Date/Time	CNE
APN Workshop		4.0 Hours
Short Course – The Insider's Guide to	Wednesday, January 16, 2019	3.75 Hours
Kickstarting your Research Career*	8:00 am-11:45 am	
Short Course – How to Strategically	Wednesday, January 16, 2019	3.75 Hours
Design, Implement, & Expand an Injury	8:00 am-11:45 am	
Prevention Program*		
Short Course – Developing a Trauma	Wednesday, January 16, 2019	3.75 Hours
Quality & Safety Program*	8:00 am-11:45 am	
Scientific Session I	Wednesday, January 16, 2019	2.0 Hours
	12:30 pm-2:30 pm	
Scientific Session II	Wednesday, January 16, 2019	1.65 Hours
	2:45 pm-4:25 pm	
Parallel Plenary Sessions*	Thursday, January 17, 2019	I.0 Hour
	9:00 am-10:00 am	
Parallel Plenary Sessions*	Thursday, January 17, 2019	I.0 Hour
	9:00 am-10:00 am	
Scientific Session III-A*	Thursday, January 17, 2019	2.0 Hours
	10:15 am-12:15 pm	
Scientific Session III-B*	Thursday, January 17, 2019	2.0 Hours
	10:15 am-12:15 pm	
Parallel Plenary Session*	Thursday, January 17, 2019	I.0 Hour
	1:30 pm-2:30 pm	
Parallel Plenary Session*	Thursday, January 17, 2019	I.0 Hour
	1:30 pm-2:30 pm	
Quick Shots I*	Thursday, January 17, 2019	1.0 Hour
	2:30 pm-3:30 pm	
Quick Shots 11*	Thursday, January 17, 2019	I.0 Hour
	2:30 pm-3:30 pm	
Parallel Plenary Session*	Thursday, January 17, 2019	1.25 Hours
	3:45 pm-5:00 pm	
Parallel Plenary Session*	Thursday, January 17, 2019	1.25 Hours
	3:45 pm-5:00 pm	
Quick Shots III*	Thursday, January 17, 2019	1.25 Hours
	5:00 pm-6:15 pm	
Quick Shots IV*	Thursday, January 17, 2019	1.25 Hours
	5:00 pm-6:15 pm	
Parallel Plenary Session*	Friday, January 18, 2019	I.0 Hour
	7:45 am-8:45 am	
Quick Shot V*	Friday, January 18, 2019	I.0 Hour
	7:45 am-8:45 am	
Scott B. Frame, MD Memorial Lecture	Friday, January 18, 2019	I.0 Hour
	8:45 am-9:45 am	
Scientific Session IV-A*	Friday, January 18, 2019	2.0 Hours
	10:00 am-12:00 pm	
Scientific Session IV-B*	Friday, January 18, 2019	2.0 Hours
	10:00 am-12:00 pm	
Plenary – Practice Management	Friday, January 18, 2019	2.0 Hours
	1:15 pm-3:15 pm	

* These are parallel sessions. You may only claim credit for one session in each time slot.

To claim CNE please complete the evaluations online at <u>http://www.traumanurses.org/east-cne-evaluation-forms</u> Certificates will be distributed via email. Evaluations must be completed to receive CNE.

> Visit the STN Booth in the EAST Exhibit Hall for additional details, or contact Brian Doty, STN Meetings and Education Director, at 859-977-7446 or <u>bdoty@traumanurses.org</u> for more information.